Blött men boostad

Oj, oj, oj! Så mycket fina grattishälsningar jag fick igår med allt från sång till fina kort på facebook! Riktig kärleksboost med uppmuntran och fina ord! Det gör mig verkligen lycklig! Mitt hjärta är fyllt med tacksamhet av att ha alla nära och alla kära vänner! Finns inga paket i världen som kan ersätta dem! Mitt guld på jorden!

Dagen till ära så fick BÅ göra frukost, dock inte på sängen. Det gillar jag inte bara en kopp te i så fall. Allt som måste finnas fanns där, flaggan och födelsedagskoppen! Tradition i vår familj!

Sedan var det dags för fredagsmötet med Marco som har varit i Albanien. Det händer så mycket nu för FBS! Visste ni att det är över 100000 företag som gått i konkurs i Albanien! Hoppas att FBS kan bidra med att hjälpa igång några nya!

Sen kom ösregnet och det höll i sig hela förmiddagen. Vi sprang och torkade golv och möbler så bra det gick eftersom det läckte in på fyra ställen i huset. Suck! Helt genomsurt i trappan upp på tredje våningen liksom mitt arbetsbord.

Fikat blev under tak på våran terrass och då hann det välta 3 kokospalmer hos grannen!

Sedan lugnade allt ner sig och det torkade upp inomhus. Då tog jag fram symaskinen och lagade lite plagg och annat som gått sönder.

Take away lunch blev från mitt favoritcafé, The Grand Gastrobar! Caesarsallad med riven parmesanost!

Min födelsedagspresent var en massage och det blev eftermiddagsgörat! Det är så skönt att jag ibland somnar till i knådandet!

Kvällen bjöd på italienska godsaker på Prego som hade öppet lite i smyg. Vi kom ditt genomblöta för det regnade och det är typ 4 km att cykla ditt, enkel väg. Men vad gjorde det när jag fick äta deras förrättsplanka med mozzarella, friterade bläckfiskringar med aioli, grillade grönsaker och parmaskinka för att nämna några delikatesser. Såååå gått! Till efterrätt kunde man bara få glass så det fick det bli!

Genomblöta på vägen tillbaka hem så klart! Det fick bli en varm kopp te och en påse Gott och blandat som avslutning på födelsedagen! Bättre än så här gick det inte att fira idag och jag är såååå nöjd!

En fin present var ju förstås att lockdownen är borta och nu öppnar SL upp till en viss nivå i två steg, 1-14 och 15-31 oktober. Nu kommer bussarna att gå inom provinserna men inte mellan dem.Det betyder att många lågavlönade kan börja jobba och att industrierna kan köra på full fart. Bankerna kommer att ha fullt öppet med bara ett visst antal kunder i taget. Barberare, frisörer kan ha 2 kunder åt gången, öppna marknader och annan försäljning utomhus är tillåten, mataffärer kan öppna men allt ska ske coronasäkert och kontrollerat.

Inga bröllop, teatrar, biografer, religiösa sammankomster är tillåtna och det gäller oktober ut. Tyvärr går inga tåg i oktober. Nu hoppas vi att inte smittan ökar och att vaccinationerna fortsätter!

Kram på er!

AnnikaGillar

Kommentarer