Alltid svårt att skriva det första inlägget. Man vet inte hur man ska skriva, eller vad man ska skriva mm. haha Men som tur e så är jag van vid bloggandet. Har haft en egen blogg som hette nouw.se/vickyappelqvist. Bloggade själv och tyckte efter ett tag att det började bli tråkigt så frågade Saga om hon ville starta blogg med mig och det ville hon. Ja som sagt så är vi två stycken på denna blogg. Jag och min klasskompis Saga. Båda går då på Svergies Ridgymnasium bökeberg svedala åk 1.

Ja, alla som läser detta känner kanske inte mig. :P Så då får jag ju kanske berätta lite kort om mig.

Jag heter då victoria appelqvist men kallas vicky. Ehm är 16 år och bor lite utanför lund i en liten by som heter Holmeja. Där bor jag bara på skoldagar. Annars bor jag i Linderöd. 20 - 30 min från Kristianstad. Är uppvuxen med hästar så har haft den fördelen med att växa upp med hästkunskaper.

Har tävlat i ponnytrav i 7 år men slutade förra året.. :/ Började istället då i hoppning. Eller har alltid varit hoppning men det är nu det verkligen gäller.

Tävlar just nu ca 90-1 m med min D-ponny Ginger. Han är en 17 årig valack som är pigg och glad.

Mina mål med honom för detta året är att komma upp på regional 1.10. ! Inte så högt men det räcker för oss. :P

Har ca 30 hästar hemma, flest unga men ja, det är en del. Har även andra djur så som, katter, hundar, fåglar, ankor grisar mm :P

Ja, detta va ju lite om mig :) Kommer mer under tiden :) Men ni får ha det så bra så hörs imorgon :) puss

Här nedanför kommer det en liten sommarbild på mig och Ginger. Kan leta upp lite fler bilder sen så ni får se lite.pussar och kramar vicky

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments