Hej bloggen

Hoppas ni har haft en bra kväll/morgon. Det har jag haft i alla fall. Idag är det mest bara att ta det lugnt. Tänkte snart gå upp ur sängen hehe. Är inte en morgon människa XD Men aa, ska upp och äta frukost senare ut till hästarna. Hästarna är redan ute så behöver inte stressa om det.

Tänkte rida Ginger en liten sväng i skogen.. Får se hur långt jag kommer innan jag blir avslängd hehe Han har stått hela veckan för att jag har varit i Stockholm. Min syster skulle rida honom men hon hade inte tid så får lite smått panik. Visst han är 17 år men han beter sig INTE som det.. Han är så stark så jag får rida med ett pelham.. Men har ett vanligt i dressyren.. Och det är skönt. Vill inte nöta rundor på det hela tiden, känns inte snällt för honom.

Ja juste, ska tävla vår första tävling för i år den 25 Januari på Hässleholm ! Känns bra nu. Ginger har sina dagar då han inte vill men nu känns han fin och så. Han vill jobba och träna. Va på en pay and jump för någon vecka sen där jag hoppade 90 1 m och det bara klev han över som ingenting. Om jag inte redan hade hoppa två klasser så hade jag hoppat en 1.05 bana ! Vill ju komma upp på 1.10 detta året. Det sa jag ju i mitt första inlägg men aa. Förra året va mitt mål att komma över 1 m och det gjorde vi. Han känns stadig där. Men nu i början av året vill jag mest bara ta det försiktigt, kan ju inte bara börja på 1.10 pang boom liksom..

Nä men nu ska jag upp och äta, hörs sen. Puss. Kommer lite uppdatering av ridpasset. :) Kolla in på bloggen lite senare.

​​Pussar och kramar vicky​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments