Slussas vidare

Fan alltså... Jag trodde att den här dagen skulle bli bättre och att klumpen och oron i mig skulle försvinna men det känner jag lite just nu att jag kan glömma.

Dagen började som den skulle, jag blev hämtad klockan 7 och var sedan på enheten fram till tjugo över 1. Det var en ganska lugn förmiddag egentligen och jag fick både ta vikt och träffa min mentor varav under samtalet vi hade pratade om att slussa mig vidare från dagvården vilket jag tror skrämde mig så mycket mer än vad jag egentligen vill inse, jag känner mig inte alls redo för det.... Vikten fick jag ju även den ta idag och jag hade kommit upp något (48,50kg) igen vilket på sätt och vis är bra men fy vad jag hatar att se siffrorna på vågen.

Efter dagvården sedan så var jag tvungen att skynda mig hem för att sedan hinna till banken då jag skulle få ut kontoutdrag men dessvärre så hann jag ej det utan det får bli imorgon istället då jag har en hel dag med att få en massa ärenden gjorda och ej ska till dagvården pågrund av det. Resterande tid av dagen iallafall har jag faktiskt inte gjort så himla mycket, jag har kollat lite serier endast samt var en vända till gymmet men inte ens träningen dämpade känslorna som svallar i mig tyvärr så nu iallafall ska jag ta mig en sömntablett och sedan bara försöka ta det så lugnt jag kan innan jag somnar.🥀Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229