Riktigt ledsen

Hej på er mina finaste.

Var några dagar sen jag skrev nu och jag ska nu försöka ta tag i det hade jag tänkt. Klockan är tio i 5 på morgonen just nu och jag ligger sömnlös, jag har vridit och vänt mig under större delen av natten och jag än hur gärna ja vill sova så går det bara inte.

Idag hur som haver så är det dags för mig att åka till dagvården och jag känner mig riktigt nervös faktiskt då det är min första heldag där och jag har verkligen ingen aning om hur dagen kommer utspela sig eller hur min anorexia kommer bete sig när jag nu kommer vara tvingen att äta vad som serveras utan att jag själv kommer ha någon talan om det. Jag är livrädd att mi anorexia kommer sätta stopp för mig och att även hjärnspökena kommer att infinna sig större delen av dagen tyvärr vilket gör mig riktigt ledsen...

Så en tuff dag väntar men jag hoppas att ni alla har en fin dag nu så länge så hörs vi sen.♥️

Gillar

Kommentarer

MoaYrvelid
MoaYrvelid,
StyrkeKramar 😊 Lycka till idag!!nouw.com/moayrvelid
squides
squides,
Tack fina ❤️❤️nouw.com/squides
trettiofyran
trettiofyran,
Du kommer greja det! 💖 Anorexin är som fu skriver hjärnspöken men man har lyssnat på dom så länge att de är ens sanning typ.. Att säga att det är "bara" gå emot vore att inte ha nån förståelse alls för sjukdomen för så enkelt är det inte. Då hade man ju gjort det själv för länge sen lixom. Man måste typ göra tvärtom fast anorexin INTE vill men du vill ju inte ha anorexin heller så varför lyssna på den? 💕🌸 Lättare sagt än gjort!

Hur är dagvården upplagd? Vsrje dag, heldagar, hur många veckor? 💕
nouw.com/trettiofyran
squides
squides,
Tack fina ♥️♥️♥️♥️nouw.com/squides
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229