Ni kan bara tänka er hur jag mådde

Äntligen är helgen snart över och ny vecka väntar, trodde aldrig att jag skulle kunna vara så glad över att en helg är slut men just nu vill jag verkligen att den bara ska vara över så jag kan komma tillbaka till enheten och jobba mot ätstörningen samt få dom sista 5 dagarna till att gå så jag snart äntligen får träffa babe igen som jag nu inte sett igen på 2 veckor.


Som ni vet skrev jag i mitt tidigare inlägg att jag inte alls mådde så bra, jag kände mig väldigt ensam men samtidigt har jag vart så himla less på människor också och inte velat träffa någon just nu utan vill bara vara ensam i mina tankar, egentligen så är det just när det blir såhär som jag ska sätta nig emot mina tankar och ta mig ut istället för att sitta hemma men just dessa dagar har orken bara inte funnits. Igår hur som haver så sov jag ända till halv 1, jag hade tagit en Lergigan kvällen innan som slog ut mig helt och visserligen så var jag väldigt lugn till en början när jag vaknade men sen så brast allt för mig och jag hamnade på gymmet inte bara 1 gång utan2 gå ger inom loppet av7 timmar. I samma veva som att ortorexin spelades ut över mig så var också anorexin där och jag käkade mitt första mål för dagen vid 9 på kvällen så ni kan ju bara tänka er hur jag mådde...

Idag iallafall mår jag väll någorlunda bättre, jag har fått i mig frukosten nu samt fått lite gjort här hemma och nu ska jag strax ta mig en kopp kaffe sen kanske slå mig ner för att kolla på någon serie sen hoppas jag även kunna somna relativt tidigt för taxin kommer redan kvart i 7 imorgon.

♥️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229