Livet är i bitar

( Jag vet verkligen inte hur jag ska formulera mig i detta inlägg då det är svårt att förklara sina känslor i text så ha det som överseende i detta inlägg) 

Livet just nu suger, jag mår så himla dåligt och bär på en sorg  som svämmar över mig totalt. Jag kan inte äta, har vidrigaste känslan i magen och mår konstant illa. Jag förstår bara inte vad som händer just nu och samtidigt som jag inte vill tänka på vad som händer så är det exakt det som maler i huvet på mig. Jag är så trött på att alltid bli lämnad och sårad, att varje gång jag finner kärleken som jag tror är rätt för mig bara i slutänden bryter ner mig och lämnar mig utan att jag gjort någonting. Vad är det för fel på mig? Varför har folk så lätt att bara lämna mig?

Hur som haver så är det lite om hur livet för mig är just nu, jag vet som sagt inte riktigt hur jag ska formulera mig men jag tror att ni förstår.livet är bara oklart just nu... Jag har idag iallafall bara försökt att sysselsätta mig så mycket som möjligt, umgåtts med vänner samt haft ett samtal med min psykolog om allting vilket gjorde mig på något bättre humör och jag ska nu under eftermiddagen försöka ta mig till gymmet och sedan får jag se lite vad jag sysselsätter mig med ikväll, själv vill jag inte vara iallafall....


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229