Jag misshandlar mig själv och låga värden

Ännu en sen natt med mycket tårar, jag har gråtit en hel del genom dagen ioförsig men just under kvällen och början av natten har vart jobbigast men jag ska snart försöka sova så jag inte sover bort allt för mycket tid av dagen imorgon.

Så vad är det som gör mig så ledsen hela tiden? Jag skrev häromdagen att jag inte vill gå in på det allt för mycket men när jag mår dåligt pågrund av att saker som händer i mitt privatliv så går just nu allting bara i krasch, jag blir ledsen, får en klump i magen, känner ingen hunger vilket gör att jag inte äter, jag går runt med ständig oro och för att dämpa allt så kastar jag mig iväg till gymmet vilket bara skadar mig ännu mera när maten inte funkar. Tankarna är också något som sätter igång extra mycket och känslan av att vara obetydelsefull är en av dom jobbigare som maler i huvet på mig vilket också får mig att känna en enorm ensamhet... Låter det konstigt?

Så hur som haver hade jag lätt kunnat hoppa över denna dag eller iallafall haft en bättre dag än vad jag haft, tror också att mina värden just nu är låga igen för symptomen av lågt kalium/ natrium har kommit tillbaka vilket kan vara farligt,,,, ORKAR INTE!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229