Jag är sjuk

Godmorgon❤️

Jag sitter just nu i taxin påväg till enheten för ännu en förmiddag i dagvården. Gårdagen var väldigt jobbig för min del då det var min första dag på enheten och eftersom att allt är så nytt så är det väldigt jobbigt. Det är jobbigt då det är så mycket mer än vad jag själv är van vid att äta och det är jobbigt då jag vet att jag måste äta upp allt som serveras utan protest. Jag träffade även min psykolog igår och då jag redan mådde så dåligt över att ja vart tvungen att äta så kunde ja inte hålla tillbaka tårarna vilket såklart är helt förståeligt eftersom att jag är sjuk men att visa mig sårbar för andra är inte något jag tycker är kul heller.

Jag hoppas iallafall att det blir lättare för mig idag och att jag inte blir lika chokad över hur stora portioner det är men det återstår att se, förhoppningsvis kan ja även va mer avslappnad och inte må lika dåligt.

❤️

Gillar

Kommentarer

MrsTezz
MrsTezz,
Hejja dig som försöker ❤️❤️nouw.com/mrstezz
trettiofyran
trettiofyran,
Det är kämpigt förstår jag men kämpa på och ge det tid. Första tiden är alltid jävlig men ju det kommer bli mer hanterbart med tiden! nouw.com/trettiofyran
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229