VI HAR EN REGERING

Jaa så för en vecka sen fick vi äntligen fram en regering och samtidigt splittrades Sverige ännu mer och vi vågar inte ens veta vad som händer efter nästa val.
Centerpartiet och Liberalerna som har haft som slogan att "En röst på oss är en röst för ny regering" samt "En röst på oss är en röst på Alliansen" .. Dessa två partier har nu en hel del att stå till svars inför. De har ljugit för oss alla och jag lovar att de flesta som röstade på dem i valet är besvikna och kommer ändra sina röster till nästa val. Jag röstade inte på något utav dessa partierna men däremot röstade jag på Moderaterna för att få fram Alliansregeringen, så jag är riktigt besviken. Det enda positiva som kommit ur det här är att Sverigedemokraterna och Vänstern inte får chansen till att få fler mandat.

Vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att jag är besviken, men nu är det såhär det kommer vara i fyra år så hoppas vi att det blir bättre efter nästa val!

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Jag är rätt nöjd med utgången men kan förstå att väljarna till centern och framförallt liberalerna är besvikna, de har ju verkligen gått emot allt de lovat!
nouw.com/celinelundqvists
sqquash
sqquash,
vilken tur att någon är nöjd! faktiskt inte hörrt någon annan säga det vilket är konstigt då ändå 28% röstade på Socialdemokraterna haha! 😃
nouw.com/sqquash