VEM BLIR STATSMINISTER?

Valet 2018 var den 9e september och nu är det den 13e november, det har alltså gått 2 månader sen svenska folket gav sina röster. Men fortfarande kan inte våra älskade partier komma överrens om vem som ska bli statsminister och jag tycker faktiskt att det är extremt jobbigt.
Känner helt ärligt att Stefan Lövfen borde ha blivit statsminister automatiskt då socialdemokraterna vann valet ganska så tydligt, men vi har ju det här med blocken samt ett parti som ingen vill samarbeta med. Jag röstade på moderaterna till riksdagen då jag känner att de är dem som har närmast åsikter till mig och jag tycker att Ulf Kristersson verkar vara vettig. Men nu fall rösterna på Socialdemokraterna och rätt ska vara rätt.

Ifall nu någon annan ska få bilda regering än Stefan Lövfen - eller Socialdemokraterna - förstörs vårat demokratiska system lite och allt på grund av blockpolitiken.
Min åsikt är alltså att avskaffa blockpolitik och låta svenska folket få bestämma! För som det ser ut nu kommer vi inte komma någon vart. Sverige står typ stilla i politiken medans så många val måste göras. Det kommer väl bli omval men det lär ju se exakt likadant ut efter det..

Vad tror ni? Vem blir statsminister?
- Hoppas förresten på Ebba, men chansen till det är väl låg -

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229