Veckans planer!

Måndag - Det blir att jag ska jobba 12.30-18 på måndag och efter jobbet kommer jag bara åka hem och göra ingenting faktiskt. Pontus kommer att kolla på hockeyn som börjar 19.00 (HV spelar play-in denna veckan) och efter hockeyn blir det bara rakt ner i sängen för att sova.

Tisdag - Tisdagen är lite mera späckad, först ska jag gå på kursintroduktion klockan 13.00 och beroende på hur lång tid den tar ska jag passa Julius en liten stund. Min mamma ska bara röntgas och då ville hon gärna att jag skulle ta Julius under tiden om jag ändå är klar med introduktionen. Efter det ska jag följa med min mamma hem till min mormor för att kolla på lite böcker som jag kanske kan använda i mina studier. Sen ska jag hem igen och åka till gymmet och gå på bandet!

Onsdag - Ingenting planerat på onsdag än men jag kan alltid bli inringd till jobbet, annars blir det väl som vanligt en lugn dag hemma med en liten promenad och bara fokusera på mig själv och bloggen. Samt träna på kvällen (gång på band). Och efter gymmet lär vi kolla på hockey innan vi ska sova.

Torsdag - Samma här som på onsdagen, inget planerat men kan bli inringd till jobb. Hemma gör jag det vanliga, ganska tråkig vardag (haha) men det blir som vanligt att vi tränar på eftermiddag/kvällen och på torsdag ska jag också gå på bandet.

Fredag - Under dagen är det precis som vanligt, kan bli inringd till jobb annars blir det promenad och chill i soffan för min del. Vi kommer att träna på fredag men vet inte om vi gör det innan eller efter hockeyn (om det blir någon match på fredag det vill säga) men oavsett vad så ska jag träna bröst och axlar på fredag!

Lördag - Våra härliga lördagar! Ingenting planerat denna lördagen faktiskt, tror inte det blir någon alkohol inblandat i våran helg iallafall men det får vi se. Oavsett vad ska vi träna och för min del blir det ben och mage alltså de värsta ställena att ha träningsvärk på..

Söndag - Förhoppningsvis är vi inte bakfulla på söndag och då kan vi åka och träna som vanligt och då blir det rygg och armar igen. Vi behöver även åka och storhandla i helgen men frågan är om vi gör det på söndagen eller lördagen.. Jag kommer vilja gå och lägga mig väldigt tidigt iallafall för ska jobba på måndagen efter, men det skriver jag om i nästa veckans planer!


Detta är alltså hur min vecka ser ut just nu, ska även försöka träffa Jossan någon dag i veckan där vi båda två kan. Får se om jag blir ledig någon vardag så att jag kan åka in till Göteborg eller om hon kommer till Kungsbacka! Det återstår att se.

  • rutiner

Gillar

Kommentarer

hildahedlund
hildahedlund,
Ha det bra nu denna vecka finis❤️
nouw.com/hildahedlund