Veckans planer!

Godmorgon! Måndag igen och dags att skriva ut min veckas planer.
Måndag - Detta är idag och ska snart göra lite "hemmaträning" och vid 11.30 ska jag ta bussen till jobbet och jobba 13-18. Blir då bara att äta sen sova när jag kommit hem eftersom att jag är hemma vid 19.30 och det blir försent för att träna.

Tisdag - Kan bli inringd till jobb som vanligt men om inte ska jag ta en långpromenad och ta det lugnt här hemm. När Pontus kommer hem blir det att åka till gymmet och klockan 19.00 är det hockey på TV:n!

Onsdag - Kan blir inringd till jobb. Om jag inte blir inringd ska jag ta hand om all tvätt här hemma, började i lördags men man hinner ju aldrig klart med det där! Sen blir det såklart åka och träna, annars är det ingenting planerat.

Torsdag - Som vanligt kan jag bli inringd till jobb. Annars ska jag försöka få tag på en läkare, har lite konstiga märken på mina ben som jag undrar över. När Pontus kommer hem blir det såklart gymmet och sen hem för att kolla på hockey.

Fredag - Vet att det är studiedag på skolan på fredag och därför borde jag få jobba, men har inte hört något om det ännu. Annars har jag ingenting planerat alls, hade velat göra något mysigt på kvällen som att åka och bowla eller liknande.. Ska såklart hinna med träningen också, haft alldeles för många vilodagar nu!

Lördag - Nu kommer jag vara sådär tråkig och inte skriva ut vad jag ska göra på lördag, det är något jag kommer blogga om då men kan inte göra det nu tyvärr. Blir iallafall ingen träning på lördag och det är ju helt ok med tanke på att min plan är att träna tisdag-fredag!

Söndag - Här är nog tanken att bara ta det lugnt bara jag och Pontus här hemma och njuta av varandras sällskap, brukar inte blir så mycket på söndagar. Vi tränar ifall vi känner för det och sen går vi bara och lägger oss. Fast Mästarnas Mästare har ju börjat så vi ska kolla på det klockan 20 och sen går vi och lägger oss!

Gillar

Kommentarer