Veckans planer!

Måndag - Då blir det jobb! knega är ju viktigt för att överleva, ska jobba 6.45-14.30 så får iallafall sluta tidigt. Sen är det såklart iväg till gymmet, träna är viktigt och speciellt på måndagar!

Tisdag - På tisdag ska jag också jobba och då är tiderna 7.50-15(änsålänge) och på kvällen är det som vanligt gymmet som gäller.

Onsdag - 28e och löning för mig! Självklart ska jag jobba för att tjäna in en ännu högre lön nästa månad, ett kort pass dock nämligen bara 6.45-13.30. Kan hända att dessa tider kommer att ändras beroende på hur folk är sjuka osv, men just nu ser det ut så. Sen är det vilodag vilket betyder att jag nog lagar någon speciellt middag eller bara tar det lugnt.

Torsdag - 1e mars, ny månad och nya tag eller inte.. För tillfället har jag inget pass på torsdag och om det fortsätter så kommer jag träffa min mamma och lille Julius under dagen. När Pontus sen kommer hem kommer vi åka till gymmet och jag kommer att börja träna styrka för att nu har jag gått på bandet i 3 månader och det är dags för mina muskler att stärkas!

Fredag - Kan ni gissa vad jag ska göra på fredag?... Självfallet ska jag jobba och då har jag de chilla tiderna 7.30-15.05. Gymma ska jag såklart göra också, då blir det dock tillbaka upp på bandet och ganska sent på kvällen.

Lördag - Under dagen ska jag ta mig in till Kungsmässan för att köpa nya träningsskor, sulor och ögonbrynspenna. Efter det ska jag träna och när jag sen gjort iordning mig ska vi på fest hos några kompisar som även de fyller år den här tiden på året.

Söndag - och här är det vilodag samt bakisdag. Ska bara sova och blogga på söndag är min tanke.

Gillar