Veckans planer

Har idag varit hos tandläkaren i Åsa och gick faktiskt hela vägen hem därifrån på drygt 1 timme, känner mig så pigg efter en lång promenad och det är så härligt! Läste ett inlägg av @alicestenlof där hon skrev ut hela veckans planer och det tyckte jag var roligt att läsa så lät mig själv inspireras och göra ett likadant inlägg. Fast med mina planer då.

Måndag tandläkaren klockan 10 och på det ta min dagliga promenad hem. Nu väntar jag bara in att Pontus ska komma hem och sen ska vi åka och träna. Utöver det blir det planering av blogginlägg och såklart blogga, ska väl även försöka plugga lite körkortsteori. Klockan 19 är det även hockey så blir att kolla på det också.

Tisdag på tisdag ska jag jobba på skolan 7.30-17 så kommer vara väldigt trött efter det, blir nog en vilodag för mig och ska kolla hockey klockan 19 så kommer inte hinna träna tyvärr.

Onsdag ska jag till arbetsförmedlingen klockan 12 för att skriva in mig där, behöver skriva ett kontrakt innan mars angående CSN och det lär bli ett möte om det. Sedan blir det rakt hemåt för att byta om och träna.

Torsdag har jag ingenting planerat ännu, kan bli inringd till jobb och om jag inte blir det kommer jag nog bara vara hemma och ta en promenad och sen vänta på Pontus så vi kan åka till gymmet.

Fredag ser ut precis som torsdagen.. får väl se om det blir en myskväll med bara Pontus eller om vi träffar några fler och dricker lite. Beror på hur vi känner på fredag. Blir iallafall träning!

Lördag ska jag in till Göteborg igen och träffa min pappa och syster. Ska gå på hockey och sedan äta på Pinchos, pappa fick det i 50års present utav mig och Emmeli. Kommer hem ganska sent så blir nog sängen direkt faktiskt, får se om Pontus gör något kul för då åker jag nog och möter upp honom efter middagen istället.

Söndag ojojoj, på söndag blir det inte mycket.. om det blir festande på lördagen kommer vi bara ligga i sängen och ha bakismys, annars om vädret är med oss blir det övningsköra och även gymma.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229