VECKANS PLANER!

- hela veckan utom onsdag&torsdag kan jag bli inringd till jobb -
Måndag - Ta det lugnt och fokusera på att andas ut, har haft fullt upp i flera dagar nu så dags för en liten vila! Handla inför veckans middagar och träna.

Tisdag - Kommer lägga mycket fokus på att plugga på teorin till körkortet, nu när jag är "ledig" får jag ta och passa på att plugga på den! Träning står på schemat som vanligt.

Onsdag - Har min ME inbokat på onsdag så ska göra den klockan 13.00 utöver det kommer jag ta det lugnt på onsdag. Träningen kommer såklart på kvällen.

Torsdag - Då är det dags för att passa lillbrorsan igen! Han grät när jag gick i lördags så ska bli roligt att vara med honom igen! Städning efter det! och vilodag.

Fredag - Absolut inte ens en tanke på vad jag ska göra på fredag, pluggar nog teori under dagen och tränar på kvällen. Hockey 19.00!!

Lördag - Min tanke är att åka till pappa och Birgitta på dagen men har inte pratat med dem ännu så ingenting är spikat ännu. Det är hockey 18.00 så det ska jag hem och kolla på - det är backtoback - sen får vi se vad som händer.

Söndag - Ska verkligen bara vila ut på söndag. Inte tänka på någonting alls.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229