Veckans diss!

Torsdag och dags för veckans diss! och denna veckan går min diss till kroppshets.
Kroppshets är så enormt stort och väldigt solklar diss så vet inte hur jag ska kunna sitta här och beskriva varför jag dissar kroppshets. Vet ju själv om när jag var yngre att om man var lite för stor fick man höra det utav typ alla och alla kan inte vara pinnsmala eller kurviga på "rätt sätt" för vi är inte byggda på samma sätt.

Jag tillexempel är päronformad vilket inte ses som den snyggaste kroppsformen men jag kan inte göra någonting åt det utan plastikoperationer. Kommer att ha små bröst, smala axlar och breda höfter resten av mitt liv sålänge jag inte gör en bröstoperation för 50.000kr (typ) och även fast jag skulle göra den operationen hade mina axlar fortfarande varit smala.

Nu kommer jag ju börja träna styrka vilket kommer leda till en smalare midja och bredare axlar, men mina bröst kommer fortsätta vara små och mina höfter kommer fortsätta vara breda. Eftersom att jag även är kort ser det enligt mig oproportionerligt ut, men är även något som jag lärt mig leva med och acceptera. Rumpan är fortfarande fine as f*ck dock 😉

Jag vet att varenda person som läser detta är en del av att kroppshetsen finns och ber er att sluta med detta, detta kanske mer är en diss till mänskligheten.

Gillar

Kommentarer