VECKA 2 AVKLARAD

Godmorgon sköningar! Det är fredag igen och vecka 2 är typ avklarad rent hälsomässigt, har idag kvar sen är det lite småfusk under helgen kanske har att jag ska ha 2 dagar sammanlagd underskott måndag-fredag och då kan jag snacksa på helgerna. Om jag däremot inte har 2 dagars underskott räknar jag kalorier på helgen också. Blir nog bra det här!
Frölunda vann tyvärr inte igår utan tog bara med sig 1 poäng och ligger nu 2a i tabellen vilket fortfarande är okej, topp tre och jag är glad som sagt. Imorgon möter dem dock Mora vilket jag är lite nervös över.. Mora har vunnit över både Djurgården och Linköping nu efter årsskiftet så vi får se. Lär sitta på nålar imorgon!

Idag då vad händer då?
Jag ska göra mina sista uppgifter i Ledarskap och organisation för på söndag är det muntlig examination och jag är då klar med kursen. Kommer göra alla uppgifterna idag för de ska vara inne 2 dagar innan ME och jag har faktiskt inte ens påbörjat dem om jag ska vara helt ärlig. Har haft mycket annat att göra och jag visste att jag kunde göra det idag. Ni vet hur det kan vara!

På bloggen kan ni räkna med att se kläder jag vill ha ifrån Nelly, en tillbakablick på december 2018 och årets första invägning!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229