VAD VI GJORDE

Hola, nu sitter jag här igen och skäms för att det gått för lång tid sen jag bloggade senast. När jag inte bloggar på helgerna är det ändå ok men måste få in vanan att sätta mig framför datorn och skriva blogginlägg minst tre gånger om dagen igen! Sen vill jag inte bara skriva om att jag ligger i sängen och har pluggat, för hur kul är det egentligen?

Idag är det iallafall onsdag och i måndags var jag med min kära vän Amanda, som för övrigt var med och startade denna blogg men nu är den bara min. Vad gjorde vi då? Jo först åt vi lunch på Espresso House vilket tog en timme eftersom att jag äter som en sengångare nu för tiden.. Sedan var det inte meningen att jag skulle köpa massa kläder men det blev typ 10 olika saker jag köpte.. Dock inte så mycket pengar slösade med tanke på att H&M har världens REA exakt hela tiden!

Vi pratade om allt mellan himmel och jord, mestadels politik dock.. vi har samma åsikter så är ganska kul att bara bolla idéer och snacka skit om de vi inte gillar! Sedan gjorde vi inte jättemycket annat, åkte hem vid 16 till min lilla sambo.

vill ni förresten ha ett inlägg där jag är brutalt ärlig om mina åsikter efter valen? för det kommer nog komma oavsett..

Gillar

Kommentarer