Vad jag önskar mer av 2018 som jag saknat 2017

Detta är en del av @VictoriaJongard och @moafidelie Januariutmaning för att kickstarta bloggåret. Vill du också delta klicka här

Denna rubriken tycker jag är den svåraste än sålänge.. Jag hade väldigt mycket 2017 (som jag fortfarande har kvar) och det hände väldigt mycket stora förändringar 2017, men att hitta någonting jag önskar mer av 2018 var väldigt svårt. Självklart vill jag spendera mer tid med min familj, träffade dem inte jättemycket förra året utan blev mer på födelsedagar/studenten/högtider vilket är tråkigt! Tycker att man ska kunna träffa sin familj utan att något speciellt händer.

För att fortsätta lite på det här familj spåret skulle jag även vilja träffa Pontus familj mer och lära känna dem. Han är ändå mannen jag tänkt spendera hela mitt liv med och då måste jag lära känna hans familj också. Har träffat dem två gånger under ett halvår liksom, borde vara mer.

Vad önskar jag mer av 2018 som jag saknat 2017 då? Jo men jag önskar alltså att träffa både min egna och Pontus familj oftare, men också träffa mina vänner oftare. Sista halvåret av 2017 träffade jag nästan aldrig mina vänner, så det önskar jag mer av i 2018. Och självklart kärlek all slags utav kärlek! Kärlek för alla människor, kärlek för människor vi känner, kärlek för jorden och att alla ska sluta känna hat och bara känna kärlek!

Gillar

Kommentarer

lindawallin
lindawallin,

Jättemysigt inlägg och fin bild på dig! Hoppas 2018 tar dig med storm, kram!

nouw.com/lindawallin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229