Vad jag gjorde igår

Godmorgon käre bloggläsare, lördag igår och söndag idag, skönt? nej vill ha lördag hela veckan.


Vad gjorde jag igår egentligen?

Jo det är så att min kära farmor fyllde 70 år igår! Så vi var ute och åt på en restaurang som heter Totale och är en vinrestaurang(?) som ligger på en tvärgata till Avenyn. Men innan det var vi hemma hos min faster och åt lite plock!

Snacks hos min faster.

Min förrätt blev en röding med friterad avokado, sallad och löjrom. Den friterade avokadon var väldigt god, rödingen smakade som den skulle men salladen var lite för sur enligt mig.

Till varmrätt tog jag slätvar med potatisskum och rom. Det friterade där är fettet från fisken men den smakade bara friterad så det var gott, fisken var god fick tyvärr lite småben i min fisk som jag är lite känslig mot men inget farligt.

Efterrätt blev för mig lemon tart och den var extremt god! Italiens marräng på toppen, extremt gott iallafall!

Över lag var maten över förväntan, trodde inte att jag skulle gilla någonting förutom efterrätten men gillade allt. Överraskad på bra sätt alltså!!

Och här är min farmor för cirka 50 år sen när hon var lite äldre än vad jag är nu.. det enda jag känner är att hon var extremt vacker! Ser ut som att bilden är tagen ur en 50tals film men det är den inte, utan det där är min farmor.

Gillar

Kommentarer