Va dig själv

Alla vill att man ska vara sig själv. Stå upp för den man är. Men ändå om man ser ut på ett visst sätt så blir man direkt dömd. Om man klär sig på ett visst sätt, har "speciella" kläder på sig eller så. Men om man sedan byter still till något som är "inne" eller någonting som enligt de flesta är "okey" eller vad man ska säga att ha på sig, eller ha en "okey" stil. Jag tror dom flesta förstår vad det är jag siktar på, då blir man helt plötsligt mer accepterad utav alla andra. Jag är trött på det. Det spelar liksom ingen roll om man fortfarande är samma person, har samma värderingar och samma tankar, är på exakt samma sätt som innan. Man blir ändå mer accepterad. Jag har själv varit med om detta. Hört för många gånger hur folk ser ner på andra för att dom ser ut på ett visst sätt, är med vissa människor. Jag är trött på det, man ska kunna ha den stilen man vill och se ut på de sättet man vill och ändå kunna vara accepterad utav alla. Sådan falskhet som alla har idag är ju sjuk.

Vill bara få detta sagt för är verkligen trött på de. Alla kanske inte upplever detta på samma sätt och kanske anser att jag har fel. Men detta är vad jag själv har varit med om och hört alla andra prata om. Man lever under ett sånt jävla tryck nu för tiden. Man måste leva upp till alla krav, måste vara på ett visst sätt för att ens kunna få vänner. Men dom som inte tar dig för den du är, är dom verkligen dina vänner? Tycket ni verkligen de själva?

Gillar

Kommentarer

Guest
Guest,
Du kan aldrig bli accepterad utav alla - oavsett hur du är, klär dig eller hur du ser ut. Du kan klä dig och se ut hur du vill och ändå få vänner. MEN det beror på vilka vänner DU vill ha....eller hur?
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229