Två saker jag längtar efter

Dag 15 - Två saker jag längtar

Dag 15 redan på blogglistan och idag hänger ju denna rubriken ihop lite med rubriken från januariutmaningen. Perfekt enligt mig eftersom att de två sakerna jag kommer skriva om även fanns med på den listan.
Första saken jag längtar efter har jag tagit upp extremt många gånger här på bloggen och det är min och Pontus första resa som par. Vi var på en partykryssning tillsammans i november 2016 och jag var faktiskt med och bjöd Pontus på denna, han fyllde 25 och vi var ett gäng som överraskade honom med detta. Vi var dock inte tillsammans då och pratade knappt med varandra så den räknas inte..

Men nu längtar jag verkligen efter våran första resa tillsammans, ska boka den så fort jag har pengarna till det och den kommer bli av i sommar. Vill bara vara iväg med honom på något fint ställe och mysa, uppleva nya saker tillsammans, älska varandra och komma varandra närmare. Tror ni förstår.


Andra saken jag längtar efter är att bli helt färdig med min utbildning.

Nu börjar jag plugga på komvux för att få mina gymnasiebetyg, men det är inte den utbildningen jag längtar efter att bli klar med. Utan det är när jag är en helt färdigutbildad fritidspedagog, det är de jag vill jobba med och vet att så fort jag är klar med utbildningen är det inga konstigheter att få ett jobb på en skola/förskola. Längtar efter att äntligen vara klar med den delen av livet och ha en fast tjänst med fast inkomst, kunna ta lån, börja spara pengar, skaffa familj och allt som öppnas upp för en när man har en fast anställning!!Dag 16 - Mina favoritplatser
Dag 17 - Fem bloggar jag läser dagligen
Dag 18 - Vad jag hade på mig i dag
Dag 19 - Min favoritlåt och varför
Dag 20 - Hit vill jag åka innan jag dör
Dag 21 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna
Dag 22 - Den bästa dagen på året och varför

Dag 23 - Min dag i bilder & text

Dag 24 - Vad jag vill jobba med när jag blir vuxen

Dag 25 - Någonting jag vill göra just i denna sekund
Dag 26 - Min favoritparfym
Dag 27 - Detta är jag beroende av
Dag 28 - Hur jag firar min födelsedag
Dag 29 - Någon jag vill byta liv med en dag och varför
Dag 30 - Mina husdjur

Gillar

Kommentarer