TRÄNINGSVÄRKEN FRÅN HELVETET

Godmorgon gott folk, jag är nästan uppe den tiden jag vill idag! 06.30 är ju målet att gå upp och idag blev det 06.40, bara tio minuter senare än vad jag önskar haha! Kan hända att jag får lite jobba några dagar här framöver och då är det ju väldigt bra att vara uppe i god tid.
Igår sa jag förresten att jag inte hade så värst träningsvärk i benen efter mitt benpass i måndags, jag tar tillbaka det. Började igår efter att vi tränat, går som om jag har skitit på mig haha! Värsta hemskt.. Men det är bevis på att jag tränat hårt iallafall och det är ju bra. Nu ser jag framemot träningsvärken i bröst och triceps som bör komma idag då.

Engelskan är i stort sett färdig nu, ska bara läsa klart en bok men eftersom att jag nu inte behöver skriva något mer lägger jag all engelska tid till att läsa. Börjar dock med att plugga körkort idag, ni kan ju mina rutiner nu nästan! Ska väl ta mig ut på en promenix även denna dagen, igår blev den extremt lång men det ska den nog inte bli idag.. räcker nog en 3km idag, träningsvärken måste släppa någon gång liksom.

Jag ska lägga upp tre "förbestämda" inlägg idag och det är - 10 senaste bilder från min telefon, de två PH deltagare jag gillar mest efter denna veckan och en moodboard!

Gillar

Kommentarer