TORSDAG IGEN

Godmorgon folket! Då vart det ännu en torsdag och jag ska om någon timme bege mig bort mot bussen och åka hem till min kära mor. Passa Julius står såklart på schemat varje vecka men denna veckan blir det lite speciellt. Mamma ska nämligen iväg på någon grej med jobbet och jag kommer då vara där själv samt lite senare än vad jag brukar men min kära syster ska också vara med! Blir nog lite lättare och mindre tröttsamt när man är två som ska ta hand om den lilla krabaten.

Det är verkligen ingen vanlig vecka detta alltså, det blir lite så de veckorna som jag jobbar att rutinerna blir lite annorlunda. Träningen blir lite slarvig och ingenting är som vanligt helt enkelt haha! Imorgon är det ju dock fredag och trots jobb hinner man med träning ändå, gymmet stänger liksom 23 eller nått så hinner dit lätt. Också i helgen blir det såklart träning, skidor på lördag och gymmet på söndag, allting blir alltså bra ändå.

På bloggen kommer ni få se vad jag ätit till middag denna veckan samt en throwback. Jag har fått hem januariboxen också men vet inte om jag lägger upp den idag eller imorgon eller i helgen, vi får se helt enkelt!

Gillar