TÖRR OCH TRÖTT

Godmorgon!
Gissa hur det var på jobbet igår? Jo det var kaos som vanligt, nästa sommar ser jag till så vi är 3 som jobbar helgerna i juni för detta funkar inte haha.
Är 100% torr och extremt trött men ska långduscha och sen åka vid 13.30 så har ganska bråttom faktiskt.. hoppas på att min kära pojkvän vill hjälpa mig och fixa lunch men han kom hem vid 4 inatt så vi får väl se. Eftersom att han kom hem vid 4 vakna och somna jag ganska många gånger fram tills dess, jag sover extremt oroligt när han inte är hemma och det är väl inget konstigt egentligen men blir jobbigt! Får dock vänja mig vid det tror jag..

Idag gäller jobb idag och det är 14-21.30 (förhoppningsvis, jobbade till 22.30 igår..) och vi går dubbelt så det är väldigt skönt. Hoppas verkligen inte att det blir mycket att göra idag då jag behöver en lugn dag, ont i huvudet har jag också! Påväg att bli sjuk men låter mig själv inte att bli sjuk så det funkar liksom inte riktigt.
Ska sluta klaga, finns de som har det värre faktiskt och jag ska vara glad över att ha ett jobb!

Här på bloggen ska ni som vanligt få se min vecka i bilder och 4 bloggar jag följer!

  • Jasmine

Gillar

Kommentarer

QueenBex
QueenBex,
Är likadant för mig när set gäller min pojkvän. min pojkvän är min trygghet så när jag har varit med honom ett långt tag så käns det bara konstigt när man kommer hem och så ligger han inte där brevid mig😂. Hoppas iallafall att du får en bra tag trotts att du har ont i huvudet hoppas du mår bättre snart❤️
nouw.com/queenbex
sqquash
sqquash,
haha ja! testa då att bo ihop så märker du sen hur jobbigt det blir då xD
nouw.com/sqquash
QueenBex
QueenBex,
Nån gång i framtiden kommer vi att bo ihop kommer sätta koppel på honom så han inte få sova nån annan stans😂
nouw.com/queenbex