TOPP FEM YOUTUBERS

Det är alltid kul att tipsa andra om vilka youtubers som jag tycker är bra och jag gillar även när andra tipsar mig såklart! Här kommer de fem svensktalande youtubers som jag kollar på allra mest!
1. Jocke&Jonna
De flesta vet vilka Jocke och Jonna är och de flesta vet att de började från noll och har nu lyckats bli Sveriges största youtubers. Jag kanske inte delar deras tankar och åsikter men jag tycker att de är riktigt duktiga på det de gör och jag kollar faktiskt på deras livestream just nu! Ge dem en chans i alla fall!
2. Margaux Dietz
Margaux är en mamma som började med Youtube när hon var gravid med hennes son, kanalen blev riktigt stor när hon lade ut sin förlossningsvideo och efter det har hon gjort extremt mycket bra saker med sina kanaler. Jag tycker hon tar upp viktiga saker och hennes son är det sötaste som finns - förutom Julius - och hon är alltid glad så jag blir glad av hennes videor!
3. Jasmine "Jasse" Gustafsson
Känd från Paradise Hotel och Ex on the beach för sitt hetsiga temperament men jag tycker hon känns väldigt givmild och härlig! Hon vloggar samt reagerar på senaste säsongen av Ex on the beach och jag tycker hon förtjänar fler subscribers än vad hon har just nu så gå in och prenumerera på hennes kanal, ni kommer inte ångra er!
4. Gustav och Johanna
Vissa säger att de är kända genom Jocke och Jonna vilket kanske stämmer men de har fortfarande gjort sin egna grej och inte använt sig utav sina vänners namn för att få visningar - vilket många andra gör - . De är roliga och talangfulla, tycker det är skönt att kolla på dem typ haha! Känns som att de två lever lite drömliv ibland.
5. Antonija Mandir
Även hon känd från Ex on the beach men nu kopplar jag henne med endast Youtube. Hon är så j*vla rolig och ni måste bara kolla på hennes videos! Hon är helt motsatsen till typ alla andra.. hon försöker aldrig göra sig snygg utan hon kan visa sina fula sidor också. Väldigt glad tjej och älskar att kolla på henne, man skrattar typ igenom de flesta av hennes videos!
  • Tips!

Gillar

Kommentarer