TISDAGS-SNACK

GÖDMORGÖN folket! Jag sitter här nu med mitt ljumna citronvatten och funderar på vad jag ska skriva denna morgon. Citron hade jag glömt att köpa ny så det fick bli färdigpressad citron idag, inte alls lika nyttigt men det är väl bra för kroppen ändå. Blir inget med att träffa Angelina idag då det blir lite klumpigt, skulle träffats vid 10 för hon har ett möte vid 12 och blablabla. vi ses någon dag där båda är 100% lediga istället.

Jag ska ha veckans andra körlektion idag tagga! tror vi kommer köra lite landsväg och vändningar och svängar och sånt där lite mera komplicerat idag. Gjorde det igår och det var komplicerat men ändå lätt, jag har liksom inga problem med att köra nu, är bara teorin jag ligger lite efter i.. men det ska jag ordna upp!
Träningen idag blir cardio, jag går alltså på bandet haha! idag ska jag gå i 35 minuter och kommer förmodligen bränna lite mer än 300 kalorier, det är grymt! Efter förra veckan är jag verkligen hård mot mig själv när det kommer till kost och träning, ät inte mer än du behöver liksom. Var inte hungrig men tänk efter om du är hungrig eller bara uttråkad typ.

Bloggen kommer bli uppdaterad med ett recept och en träningsövning! Lär väl bli mer om ni är snälla hehe.

Gillar

Kommentarer