TISDAG = HELVETESDAGEN, ELLER?

Godmorgon!
Äntligen är jag uppe vid 6 tiden igen och är faktiskt ganska pigg, har fått mig en ordentlig natts sömn. Hatar egentligen tisdagar och har alltid kallat den för helvetesdagen men det kanske ändras detta året då, vi får ju se! eller hoppas iallafall.

Idag blir det lite plugg nu på morgonen för ska ta bussen in till Kungsbacka och körskolan klockan 12.30 och sedan ha körlektion 13.20-14. Inte kört sen början av december så hoppas jag inte tabbar mig alltför mycket, hoppas ju på att dessa fem jag har bokade ska bli de sista men vi får väl se. Är ju plusgrader ute så inte farligt att köra tillsammans med Pontus vilket är tur för då kan jag ta tag i att köra hemma igen efter denna lektionen.
Ikväll blir det förhoppningsvis träning men det beror på när jag är hemma igen och sådär, men borde vara hemma innan 15 så det blir nog av idag!

Här på bloggen kommer en tillbakablick på september 2018, en till rumpövning samt ett recept som jag tror är receptet till att jag sov så bra inatt. Missa inte det!

  • Jasmine

Gillar

Kommentarer

Julia Blomgren,
Fina du, ha en bra dag!! Kram
nouw.com/juliablomgren
sqquash
sqquash,