The Vampire Diaries tag


<

>

1) Hur hittade du serien? Jag har vetat om att serien funnits i flera år eftersom att min barndomsvän Josefin kollade på den när vi var yngre, men för ca1 år sen gav jag serien en chans och älskade den!
2) Vem är din favorit karaktär? Damon och Katherine, vet inte riktigt varför jag gillar Katherine så mycket men tycker att hon är riktigt j*vla bad ass bara.
3) Om du var en vampyr, skulle du leva på djur eller människoblod? Människoblod ifall jag hade det i påsar som de flesta i serien har utan att jag behöver förvandla/döda någon.
4) Team Stefan eller Damon? Team Damon helt klart.
5) Vilken är din favorit övernaturliga kraft? Om jag skulle välja utifrån de som visas i denna serie skulle jag helst vilja vara vampyr eller jägare(som Jeremy Elenas lillebror).
6. Om du kunde vara en karaktär, vem skulle du vilja vara? Elena, ganska självklart val enligt mig haha!
7. Har du läst böckerna? Nej, jag gillar inte att läsa.. och sen skulle också serien bli sämre om jag hade läst böckerna.
8. Vem är din crush i serien? Damon eller Alaric.
9. Vad var din första tanke om serien och ändrades den när du hade sett den? Jag gillade inte alls serien då när jag kollade med Josefin, kanske för att jag inte riktigt förstod den då jag inte såg ifrån början.. Men nu älskar jag den!
10. Vem var din favorit skurk? Katherine och Klaus.

>

Gillar