Svenska Stjärnor Som Suttit I Fängelse

Johannes Brost är en skådespelare som varit med i bla Rederiet. Han satt inne i en månad för kokaininnehav.

Dragomir Mrsic spelar den kriminella Mrado i Snabba Cash. Han är en före detta bankrånare, han var delaktig i det största rånet i Sveriges historia och satt inne 3 1/2 år för detta.

Tommy Körberg vet väl de flesta vem det är. Han har suttit inne 2 gånger faktiskt, för kokaininnehav och rattfylleri, satt inne ett par månader.

Sanna Bråding är en svensk skådespelerska. Hon satt faktiskt inne för 6 år sen och det skapades många rubriker över hennes narkotikainnehav. 

Joakim Thåström, sångare. Han vägrade värnplikt (lumpen) på 80-talet och behövde därför sitta inne i några månader.

Liam Norberg är ännu en svensk skådespelare som var delaktig i Sveriges största rån, han fick dock lite längre straff - nämligen 5 år eftersom att han pekades ut som en utav huvudmännen.

Leila K som var Sveriges stora stjärna på 90-talet har suttit inne för misshandel, olaga hot och våld mot tjänsteman. Hon fick dock endast 3månader.

Jan Guillou en välkänd författare som skrivit bl.a Ondskan. Han satt inne i 10 år för spioneri efter att ha tillsammans med sin kollega Peter Bratt avslöjat IB-härvan på 70-talet.

Mikael Persbrandt mycket känd skådespelare misstänks för att ha köpt 12gram kokain tidigare i år och ska nu sitta 5 månader bakom galler!

Gillar

Kommentarer

juliaelinor,
Häftigt att de valde att casta en snubbe som faktiskt varit kriminell som en av huvudrollsinnehavarna i Snabba Cash!
juliaoflund.se
perssone,
Vissa visste man ;) men inta alla inte Tommy iallafall ;)
angelinaslife.devote.se/