SOVIT LÄNGE

Godmorgon på er fina fina ni!
Hur har ni sovit?
Jag har faktiskt sovit riktigt bra, drömde en riktigt skev dröm men ville veta hur den sluta så har sovit jättelänge idag haha! det blev en ny dröm när jag somnade om så fick aldrig veta hur det sluta.. Men det är skönt att få sova riktigt länge ibland. Om en vecka börjar ju både jobb och en ny kurs så blir inte mycket till vila då!
Magen är fortfarande weird, gör inte längre ont i sidan av magen men tror att något riktigt trögt är i mina tarmar och har försökt ta sig ut i tre dagar.. Smärtan liksom flyttar på sig haha, tmi much

Det ska bli sola-väder idag så jag ska sola när vår uteplats har sol! Det är runt 11 och fram till dess ska jag kolla serier!
Först av allt ska jag dock köra yoga i 13 minuter, har vart slarvig med det så min kropp är dunderstel nu.. Inte alls bra!
Träning ikväll blir det också, biceps och axlar får det faktiskt ta och bli! Tränade inte igår pga trötthet men idag finns det inga ursäkter.

På bloggen kommer det som vanligt upp tre olika inlägg och det är 10 senaste bilderna i min telefon, en moodboard och Veckans Kvinna!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229