SOON --> HELG

Godmorgon!
Usch vad trött jag var idag asså! Har sovit i 10 timmar haha! Helt sinnessjukt asså, hade gärna snoozat några gånger till men började svara på mejl och gick upp istället. Lika bra eller hur? Sprang ju intervaller igår och gissar att det är därför jag sov så länge faktiskt. intervaller tar ju väldigt mycket på kroppen. Sen hade jag spänningshuvudvärk igår så det hade väl en inverkan också.. Jaja nu är jag vaken iallafall haha!

Inget jobb idag heller verkar det som, imorgon blir det jobb och halva nästa vecka så stressar verkligen inte just nu. Kanske behöver mer jobb under månadens gång för annars kan det bli jobbigt men det kommer lösa sig tror jag. Tackar ja till alla pass just nu, oavsett längd haha! Både vill och behöver jobba..
Sen går det helt plötsligt väldigt bra för bloggen så kanske lyckas få in en extra lön härigenom! Om ni bara fortsätter sprida så hjälper det verkligen! När jag har tillräckligt många läsare kommer jag börja med Veckans Blogg igen och då får ni ju tillbaka för det ni gör! :D

Inlägg som kommer upp idag är:
Throwback Thursday
Mina middagar denna veckan
De jag ogillar PH19 - vecka 2

  • Jasmine

Gillar

Kommentarer

Beatrixerixon
Beatrixerixon,
Så söt du är!! Ha en fin dag! 😊
nouw.com/beatrixerixon