SNART LÅNGLEDIGT!

Hallå där och godmorgon på er!
Jag är glad idag, hostan är kvar men börjar försvinna, förhoppningsvis slipper jag den i helgen. Pontus kommer snart hem för att äta frukost med mig och jag ska inte jobba kväll idag.
Nouw har dock fortfarande störningar även fast de sagt att det ska vara löst.. Kan inte se statistik någonstans och går inte att ladda upp bilder via telefonen.. jag väntar bara och ser hur det är efter helgen, har ju pågått en vecka nu med problem så ah, får väl se vad som händer!

Sista jobbdagen innan min långledighet, (4dagar) och jag är supertaggad på att vara ledig haha! Ska jobba 12-21 idag vilket är as skönt, tror det är det bästa passet vi har faktiskt.. riktigt trött på att jobba till 23.30 iallafall haha!
Imorgon bär det då av till Lidköping och funderar lite på hur jag ska göra med bloggen.. troligtvis gör jag tidsinställda inlägg till fredagen (är ändå 3 förutbestämma inlägg där) också ett tidsinställt till lördagen eller så får det stå helt stilla. Vi får se! Allt handlar om när jag vaknar imorgon haha.

Inläggen som kommer idag är iallafall:
Throwback
Mina middagar denna veckan

nu går det inte att lägga upp bilder via datorn heller...

Gillar

Kommentarer