Slutet på dagen

Hemma nu, eller ja jag har varit hemma i 2 timmar snart men nu var det dags för mig att skriva det sista inlägget för idag.


Jobbet gick bra som vanligt, var inga stora bråk eller konflikter som inte gick att lösa och jag var själv väldigt glad redan innan jag kom dit vilket gör det lättare att jobba. Var "barnfri" redan 17.45 så kunde ta det lugnt och dubbelkolla alla rum innan det var dags att gå till bussen. Hemresan gick också väldigt bra blev inte kissnödig för en gång skull påväg hem, kissar alltid nästan ner mig påväg hem för har årets minsta blåsa!

Väl hemma satt min kära sambo i soffan och kollade på hockey, precis som det var meningen att han skulle göra. När jag kom hem låg HV under med 1-2 och nu står det 1-3 till Linköping då alltså, men 2minuter kvar av matchen (min proffessionella analys säger att Linköping kommer vinna denna matchen). Vi får hoppas att min kärlek är på bra humör ändå när vi ska sova, ska vara så snäll jag kan mot honom och inte vara jobbig iallafall!

skeva pussar är dem bästa, hejaheja skeva pussar!


Det var allt för idag iallafall, imorgon väntar mig en låååååång dag samt en viktupdate som jag inte är särskilt taggad på. Har ju "den veckan" nu och går alltid upp lite i vikt då..

Gillar