SKA DET VARA SÅ DYRT?

Detta är ett inlägg som jag funderat på om jag ska skriva eller inte j*vligt länge men börjar typ bli less på detta nu så kände att det var dags att skriva av mig.
En gång i månaden får ju de flesta av oss som har det kvinnliga könet någonting som kallas för mens, ni alla vet vad det är och vi har inget val än att blöda floder där nere en gång i månaden. För att vi inte ska behöva slänga massa kläder och förstöra allt vi sitter på måste vi då använda mensskydd. Tamponger, bindor och menskoppar är de som jag vet om finns. Personligen använder jag både tamponger och bindor, oftast bindor då jag har fått för mig att mensen tar slut fortare då..
Behöver oftast köpa ett paket bindor samt 1 paket tamponger varje månad.

Till saken nu då och det är att mensskydd är så extremt dyrt!
Första gången Pontus var och köpte det till mig kom han hem och sa "j*vlar, trodde inte att det skulle vara så dyrt" men jodå det är de. Varför är det så? Jag förstår verkligen inte..
Nu är inte jag i den sitsen där jag inte har råd att köpa mensskydd men vet att det finns de som faktiskt inte har råd och då får de antingen låna pengar eller gå utan mensskydd. Visst att man kanske inte tycker att 27kr för ett paket tamponger är mycket men det blir ändå minst 10.000kr jag kommer ha lagt på mensskydd under min livstid.
Tycker helt ärligt att mensskydd ska vara antingen gratis eller sänkas i pris, helst igår.

tack för mig.

  • Tankar

Gillar

Kommentarer

SkiTeamandersson
SkiTeamandersson,
Håller verkligen med dig, det är inte rättvist så som det ser ut nu
nouw.com/skiteamandersson