SJUK IGEN!?

Goodmorning everybody!
Jag ska inte börja skriva på engelska men pratar engelska hela tiden på jobbet för att jag har jobbat med en polack de två senaste dagarna. Tänker ju på engelska efter det haha!
På jobbet har det vart så lugnt att det knappt har vart värt att ha öppet.. hade 12 köp igår på 11 timmar och det är verkligen illa! Man blir så seg och bara orkar inte, tur dock att man fortfarande får betalt haha.

Jag känner idag av att jag blivit sjuk också.. min temperatur ligger på 36 vilket inte är någon fara men halsen är helt förstörd, är trött och ont i huvudet. Idag ska jag vara på jobbet 13-23.30 också för att vi har HLR-utbildning.. Ne fy asså vet inte hur jag ska klara av dagen om jag ska vara helt ärlig, är ledig på torsdag iallafall och då får jag ju vila upp kroppen men att vara sjuk på jobbet är inte heller något ultimat.
Vi får se hur jag mår imorgon, troligtvis kommer det bli värre men vägrar typ att stanna hemma från jobbet.. Jag vill gärna jobba mycket och på de dagar jag har pass, känns illa att stanna hemma även fast jag kanske borde. Jaja, vi får se imorgon, idag jobbar jag iallafall.

På bloggen ska det komma upp ett recept och en träningsövning!

Gillar