SERIETIPS

Som ni troligtvis redan vet älskar jag serier och då tänkte jag att jag lika gärna kunde ge er de 5 serierna som jag tycker vart bäst hittils! Alla är inte helt färdiga ännu men några av dem är det.
1. Gossip Girl detta är min absoluta favoritserie genom tiderna! Tror jag sett hela serien kanske 4 gånger, men den är riktigt bra! Blandning mellan drama, komedi och lite skräck ibland nästan, sevärd för er som inte sätt den ännu!
2. Pretty little liars en annan favorit är PLL! Sett om den 2 gånger och älskar den varje gång. Kan däremot tycka att de skulle ha avslutat hela serien lite tidigare än vad de gjorde, blev ganska mycket samma sak hela tiden. Men såklart sevärd!
3. One tree hill asså ååh! 2000 talets absolut bästa serie! Bara sett den en gång men leta för fullt vart man kan se den någonstans!
4. ´Game of Thrones tror ni alla hört talats om denna serie, den är ganska svårkollad men den är bra när man hänger med i den. Sista säsongen kommer ut snart och ska självklart kolla klart, min favorit är Arya!
5. Riverdale den enda nya serien jag har med på min lista, kollar på den tredje säsongen som är den senaste just nu. Vet inte hur många säsonger det blir men än sålänge är den bra! Händer mycket, fast serien är baserad på serietidningen "Archie" så den är inte alltid så verklighetstrolig!

#nouwautumnchallenge

  • Tips!

Gillar

Kommentarer