Sent inlägg

Godmorgon, god förmiddag,

Blev lite sent första inlägg idag eftersom att jag hade lite bråttom imorse, gick upp i tid och allt det där men behövde duscha och hinna göra iordning mig innan jag satte mig framför datorn och bloggade. Måste ändå prioritera mitt huvudsakliga jobb som är vikarie på skolan, jobbar som sagt 50% denna månaden och nästa månad 100% samt pluggar 50%, full rulle på mig alltså. Men oroa er inte, bloggen kommer inte läggas ner!

Idag ska jag jobba 12-18 vilket betyder att jag kanske blir sen hem, träningen ligger tyvärr på is denna veckan helt och hållet men igår gick vi en promenad på en timme så det är okej! Det viktigaste är att man håller sig aktiverad med någonting under dagarna och inte blir en soffpotatis.

Sista dagen på min diet idag också och kommer berätta om hur den gick imorgon och vad den innehöll, är ingen jättestor grej egentligen men någonting som är bra att göra ibland. speciellt efter långhelgerna.
Snart ska jag ta mig till bussen och sitta på den i en timme för att komma till jobbet.

Har även en fråga till er och det är vad ni vill att jag ska blogga om? Kanske någon upplevelse i mitt liv eller liknande, berätta!

Glöm inte heller tävlingen som pågår i min blogg där ni kan vinna en färgspray samt en länk i min blogg! Inlägget om tävlingen hittar ni HÄR

Gillar

Kommentarer