ROSTIGA TISDAG

Godmorgon! Det är tisdag igen och jag är uppe i vanlig tid, jättekonstigt att jag går upp 6.30 trots att jag inte behöver men det är typ skönt att göra det. Gå och lägga sig i tid och vakna i tid, ha lite rutin i det hela liksom. Sen blir det ju lättare om jag alltid går upp tidigt de dagar jag måste gå upp tidigt. Bara fördelar helt enkelt!

Inget jobb idag heller verkar det som så jag ska fortsätta läsa teoriboken och när den är färdigläst ska jag börja göra tester på nätet. Är bestämd på att jag ska klara det här körprovet så fort som möjligt så det är bara att plugga på. Det går liksom inte att vara för förberedd till ett prov, speciellt inte körkortsprovet!
Eftersom att jag ska köra styrketräning på gymmet idag blir det även en liten promenix här mitt på dagen, hoppas solen är framme så får jag i mig lite D-vitamin. Det är bra att alltid gå en promenad ute men de dagar som jag går/springer på bandet känns det dumt att gå en promenad hemma också, blir för mycket gång då haha! Men eftersom att jag vill kunna nå mitt mål så fort som möjligt är det bra att gå promenader när jag kör styrka, det snabbar liksom på processen!

På bloggen kommer det ett recept på något gottit samt en träningsövning!

blev lite suddig idag

Gillar

Kommentarer