REDAN TORSDAG!?

Godmorgon fina ni! Hoppas ni har sovit gott, jag har sovit bra men är extremt trött idag haha, som jag vart typ hela veckan.. Det här med hård träning sätter sig verkligen i kroppen kan jag säga, men det är bra, jag gillar hård träning med tanke på att jag har ett mål att sträva mot. Det känns fortfarande långt bort men kommer närmare för varje "bra" dag som går, bara att fortsätta med andra ord!

Denna torsdag är inte jättespännande om jag ska vara helt ärlig, det ska bli upp mot 19 grader och sol så hoppas kunna ligga ute och sola lite senare. Mycket möjligt att jag tar en promenad senare då vi inte ska träna idag och jag orkar verkligen inte ta bilen till gymmet själv idag.
Sen ska vi faktiskt åka till Sisjön efter middagen idag och jag kanske ska köpa en bil! Har hittat en liten Renault som vi ska åka och provköra osv idag ifall den fortfarande finns kvar, mejlade men dem igår och de sa att jag bara behöver ringa innan jag kommer utifall bilen redan blivit såld då. Hade egentligen planer på att åka på måndag nämligen men efter det mejlet blev jag riktigt osäker och vi bestämde oss för att åka idag istället. Blir nog kul!

Jag ska få upp 3 inlägg idag, mina middagar denna veckan, den jag tycker minst om i Robinson och en throwback!

  • Jasmine

Gillar

Kommentarer