Podcast tips!

Som ni alla vet har jag börjat lyssna på mycket podcast när jag åker buss/går promenader, nu tänkte jag tipsa om en av dessa podcasts och jag tycker att just du ska lyssna på denna.


Podcasten jag tänkte tipsa er om idag är extremt rolig, man skrattar mycket, den får en att tänka till lite och på något sätt lära sig mer om saker som händer i världen. Podcasten jag pratar om är såklart Tom och Petter!

För er som inte vet är Tom och Petter två killar i tjugoårsåldern och de började sin karriär på youtubekanalen "Inte helt hundra" även tillsammans med Alfred Svensson som spelar Billy Öhman i komediserien "Leif och Billy" . Tom och Petter fortsatte sen själva och jag upptäckte dem genom deras Youtube serie "Över bordet med Tom och Petter" där de träffar olika profiler och pratar i princip.

Men nu är det deras podcast jag tipsar om och jag ska inte skriva ut hela deras bakgrund! I deras podcast pratar de iallafall väldigt mycket om olika saker i samma avsnitt, de gör det dock på ett väldigt snyggt sätt så man inte tappas bort. På något sätt får alla deras samtal en koppling till varandra. Sen kan någon av dem självklart komma in med en liten random kommentar med det är de som får podcasten att bli rolig tycker jag. De kan berätta väldigt personliga saker också och det gillar jag, tycker det är synd med folk som inte kan vara öppna och ärliga.

Deras podcast finns där podcasts finns, lyssna på ett avsnitt och skriv gärna till mig vad ni tyckte sen!

  • Tips!

Gillar

Kommentarer