PÅ FREDAGAR SOVER JAG

Godmorgon kära läsare som fortfarande håller sig kvar, det är fredag och då har jag unnat mig en sovmorgon för att det förtjänar jag. Har faktiskt vart igång hela veckan och idag, sista dagen innan helg har jag bestämt mig för att ta det lugnt. ska dock både städa och träna och åka till Emmelis lägenhet..

Blev inte att vi städade eller tränade igår eftersom att vi båda var 100% slut, Pontus har mycket på jobbet och jag har mycket med plugg. Nu har jag iallafall börjat läsa en av mina engelskanoveller och har snaart läst ut teoriboken för andra gången, idag ska jag även ha examination i samhällskunskapen så den blir helt klar.
Jag kommer inte ha en helt ledig stund förrän jag har körkort faktiskt.. då hinner jag ta ledigt på helgerna men nu får jag plugga innan jag gör saker på helgerna osv. Sen har jag ju även bloggen som är typ ett jobb men den tar inte lika mycket tid för mig.. har ju ingen stor plattform direkt och då tar det inte jättemycket tid att blogga haha!

Idag ska jag uppdatera er om min vikt och det kommer ut lite mera kläder från nelly som är snygga! tabelluppdatering på omgång 48 kommer imorgon då den inte är färdigspelad.

Gillar

Kommentarer