ONSDAG = SNART HELG

Godmorgon!
Visst går veckorna extremt fort nu för tiden? Kan ju handla om att mitt jobb kommit igång faktiskt, men känns som att det nyss var helg men nu är det helg snart igen, helt sjukt. Denna helgen har vi inte heller något planerat vilket är jätteskönt, ska göra det man känner för lite. Jag kommer nog träna ifall förkylningen släppt, kan ju inte träna nu med rinnande näsa och tungt huvud. Förhoppningsvis är jag frisk om någon dag eller två.

Ska jobba idag, åker om 3 timmar och ska jobba 12-16.30(yey jag ska inte jobba till 17 haha..) sen ska jag bara hem, äta min soppa och sen ska Pontus träna och jag kolla serier. Finns inte supermycket man kan göra nu när man är sjuk haha.. Blir så extremt trött också! Nässpray och ingefärashot är mina enda mediciner här hemma, dricker även varmt honungsvatten och hoppas på det bästa. Har ni några tips på att få bort förkylning på en dag?

Ska få upp några inlägg innan jag åker också, får upp det jag hinner men allting kommer upp idag. Rubrikerna ni kommer se är:
10 senaste bilderna i min telefon
Mina två favoriter i PH - vecka 5
Moodboard
Tabelluppdatering

Gillar

Kommentarer