NYTT REKORD!

Godmorgon mina fina!
Idag är jag trött igen, sov en timme extra för att jag är värd det haha.. Ne men efter gårdagen vågar jag inte gå upp när jag bara somnar om gång på gång, vill inte va så trött idag! Vi slog förresten nytt rekord igår på antalet unika läsare, hur kul är inte det? superkul vill jag påstå. Blir så himla glad varje gång läsarantalet stiger, min dröm är ju att kunna jobba med detta vid sidan av pluggandet i 4 år iallafall och sen se vart det leder. Fortsätt sprida min blogg också lovar jag att ge tillbaka!

Idag ska jag inte bara ligga hemma iallafall, ska åka till Amanda som troligtvis ligger bakis hemma.. Blir nog att jag åker hem till henne med mat och sen kanske får ut henne en stund på en promenad eller något. Det viktiga är att vi umgås! Har inte bestämt mig ännu för om jag ska ta bilen hela vägen till henne eller bara till Hede station dock.. får kolla om hon har fri parkering först, om inte så tar jag tåget den sista biten.
Jag får åka hemåt igen vid 14.30/15 för ska såklart träna ikväll också, varje dag är det träningsdag haha! Har dock ångrat mig om att ha värsta bakisdagen på torsdag.. har nått stora framsteg denna veckan i vikt och det är dumt att sabba det för lite chips och pizza, kanske är bakis men det blir frukt och sallad haha. Man mår ändå bättre av nyttiga saker på bakfyllan än onyttiga, speciellt jag som bara spyr när jag är bakis..

På bloggen kommer självfallet ett recept och en träningsövning upp!

Gillar

Kommentarer