NY VECKA, NYA MÖJLIGHETER

Hallå där pojkar och flickor! Det är måndag och det ska man inte sura över, vissa går tillbaka till jobb eller skola och jag går in i rutiner.. lite konstigt att både plugga och jobba hemifrån för tillfället men det är rätt skönt också, kan liksom gå runt i morgonrock och ingen bryr sig haha! Är ju dock skönt när jag jobbar på skolan också, men att gå i skolan själv är inget jag ser framemot att göra igen.

Denna vecka är det hög fokus på Hälsopedagogik, tänkte bli klar hyfsat snart så jag kan jobba minst en vecka i februari! Och även hinna plugga lite körkortsteori såklart, mycket som ska göras och har alltför lite tid, men det löser sig kan jag lova. CSN tog äntligen ett beslut igår och nu har jag det klart att jag får 100% studiestöd fram tills juli då mina studier är klara. Slipper alltså tänka på det nu, skönt!

Bloggen kommer uppdateras förhoppningsvis flitigt idag, min helg i bilder kommer komma upp och har lite andra inlägg på g. Ni får komma in och kika lite då och då så får ni se helt enkelt!

Gillar