NY VECKA, NYA MÖJLIGHETER

Heluuu allesammans!
Jag är astrött idag, inte alls sovit bra.. inte tränat sen i onsdags och är definitivt därför! Och inte blir det någon träning idag heller.. men det blir att komma utanför hemmet idag iallafall!
Frölunda tog sig förresten vidare till semifinal igår vilket är så himlans gött, skickade Malmö på semester, nu väntar vi bara på att de två sista kvartsserierna ska bli klara så vet vi lite mer om framtiden.

Det är ingen vanlig måndag idag, jag ska som sagt utanför hemmet idag! Jag ska på en arbetsintervju inför ett eventuellt sommarjobb i Varberg idag, ska ta bussen vid 13.30 så håller på att göra mig iordning nu. Vi får se om jag får det, hade vart skönt med ett jobb i sommar så man kan spara lite pengar. Blir såklart lite stressigt med både plugg och jobb men det får jag bara lösa helt enkelt! Sen är det en tjänst på 70-80% så kommer ju bara jobba 4 dagar i veckan typ, blir alltså ändå mycket tid över.
Men vet inte ens om jag får det ännu så vi får se! Söker väl andra om det skulle vara så, för jobb är extremt bra att ha i sommar haha!

Strax kommer min helg i bilder upp, sen får vi se om jag får tid till fler inlägg eller inte!

Gillar

Kommentarer