Nu kommer det fram

Hej kära vänner, som jag skrev i måndags skulle vi göra något speciellt ikväll och nu kan jag äntligen skriva ut vad det var.


Jag kom nämligen precis hem ifrån en överraskningsfest för en kille som heter Robin och han är en utav Pontus nära vänner. Vid 16 kom fyra andra hem till oss för att "förfesta" lite och vid 17.30 blev vi hämtade för att då åka till det stället festen skulle vara. Väl där var hela Robins släkt där och blev faktiskt lite avundsjuk på att alla dem var där bara för honom. Vid 18.30 kom då han tillsammans med sin tjej och två andra och han blev såklart jätteglad. Sen satt alla och prata lite men eftersom att jag är sjuk var jag tvungen att åka hem tidigare tyvärr.

Så nu sitter jag här helt själv hemma framför datorn och bloggar (jobbar?) Pontus kommer komma hem om några timmar och jag hoppas verkligen att han inte är för full. Det var lovat från hans sida att inte dricka någon sprit utan hålla sig till ölen och då brukar han må bra dagen efter. Får hoppas att han håller sitt löfte nu för 11.30 kommer Emmeli och Philip hem till oss för att förbereda vårat släktkalas!

Såhär får min älskling inte ligga imorgon..

Gillar