NU GÅR DET FÖR FORT

Hallå på er!
Det är redan en ny vecka, känns som att veckorna bara svischar förbi nu för tiden och allt går alldeles för fort haha! Jag och Pontus firar snart vår 2 årsdag, det är snart sommar, jag är snart klar med gymnasiet och ja det är väl allt egentligen haha. Känns så sjukt att det var ett år sen jag slutade jobba heltid på skolan, känns så sorgligt att inte bli uppringd nu för att jobba men det är väl så det fungerar. Hoppas jag får någon slags fast tjänst under hösten iallafall, annars kommer jag lösa det på annat sätt såklart. lite jobbigt när man bara behöver jobb i ett halvår bara haha.

Idag blir det att åka hem till min kära farmor tillsammans med Emmeli, ska inte göra så mycket mer än att umgås skulle jag tro. Jag har inte träffat farmor på jättelänge så ska bli mysigt att träffa henne igen, det blir ju så lättare nu när jag har bilen att ta sig till Göteborg!
Är dock hemma igen senast 15 för att laga mat och sen åker vi till gymmet när Pontus kommit hem! Det blir en ganska skön dag helt enkelt.

Här på bloggen så ska ni få se min spännande helg i bilder sen också!

Gillar

Kommentarer