NU BÖRJAR JOBBHELGEN

Godmorgon på er, lite tidigare än vad jag hade hoppats men det blir nog bra ändå. Det är fredag och jag är dödstrött men kunde inte somna om. Har alltid sovmorgon fredag-söndag men Pontus blev försenad imorse så det bankade på dörren vid 06.45 och jag vaknade, har väldigt svårt att somna om i såna lägen så fick bli att jag gick upp istället. Kommer ändå ta en nap senare under dagen så det är ingen fara!

Det är fredag vilket betyder att min jobbhelg börjar, har vart ledig nu i 2 dagar så ska bli skönt att få lite vettiga saker gjorda. Skulle egentligen ha "långt" pass idag (16-21.30) och ett kort pass imorgon (17-20) men det blir två långa pass istället så jobbar 14-21.30 imorgon. Det har mig ingenting emot att jobba 4.5h extra då det blir 4.5h extra betalt och jag älskar pengar så tar gärna emot det haha! Synd att man inte kan vara ledig när alla andra är det dock men kommer bara vara såhär på somrarna sen blir det lite mer normalt. Kommer förhoppningsvis vara någon ledig helg i sommar också men definitivt inte varje. Får också tänka på att jag får högre lön när jag jobbar helger med tanke på OB:n.

Här på bloggen har jag bara bestämt att det ska komma NLY Wanties, invägningen fortsätter vi vänta med en vecka på min blodiga vän kom på besök denna veckan och då väger jag alltid lite mer än vad jag egentligen gör.

  • Jasmine

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Lycka till på jobbet! håller helt med dig! 💪🏻Stor kram Vännen! ❤️
nouw.com/missjohansson
sqquash
sqquash,